Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 5643 700

Schoonhouden

Schoonhouden

U erkent het belang van een schone, gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Eurest Services wordt gekenmerkt door persoonlijke en professionele service. Schoonhouden is ons vak. Daarbij zijn wij een meervoudig gecertificeerde partner met wereldwijde expertise in schoonhouden. Hierdoor zijn wij in staat de laatste methodes en inzichten op het gebied van schoonhouden in uw organisatie toe te passen en is de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien doen wij alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo zijn onze schoonmaakmiddelen 100% biologisch afbreekbaar. En waar mogelijk werken wij met microvezeldoekjes, die het gebruik van schoonmaakmiddel geheel overbodig maken.

Wij verzorgen onder meer de reguliere schoonmaak, specialistische taken en glasbewassing. Ook ongediertebestrijding en afvalverwerking behoren tot de mogelijkheden. Bij al onze activiteiten op het gebied van schoonhouden houden wij de marktontwikkelingen scherp in de gaten. Eurest Services werkt met specialistenteams van eigen mensen. Met de successen van deze teams ontwikkelen we deze diensten in snel tempo om u een nog beter resultaat te leveren.

Schoonhouden door Eurest Services, hét bewijs dat het kan

Schoonmaakdiensten van Eurest Services

• Reguliere schoonmaak
Eurest Services kan voor u uw gebouwen schoonhouden. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn zorgvuldig en hulpvaardig. U heeft er geen omkijken naar: het schoonhouden van uw bedrijfspand is bij Eurest Services in goede handen. Het is immers het visitekaartje van uw organisatie.

• Speciale reiniging
Niet alleen de reguliere zaken kunnen wij voor u schoonhouden. Wij kunnen ook de specialistische reiniging voor u verzorgen. Wat dacht u van het uitgebreid schoonhouden van de keukens in uw bedrijfspand? Of het schoonhouden van de bekleding van stoelen en banken in uw bedrijfspand? Ook hiervoor bent u bij Eurest Services aan het goede adres.

• Glasbewassing
Streeploos schoon geldt voor het schoonhouden van uw ramen. Daar kunt u bij Eurest Services op rekenen.

• Vloeronderhoud
Eurest Services is specialist in het schoonhouden, beschermen en onderhouden van alle soorten vloeren. Met moderne technieken en goedgetrainde medewerkers krijgen vloeren de uitstraling die ze verdienen. Goed onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de uitstraling van uw bedrijfspand.

• Groenvoorziening
Niet alleen de binnenkant van uw bedrijfspand is het visitekaartje, ook de buitenkant heeft aandacht nodig. Eurest Services kan u helpen met het groenonderhoud in en om uw bedrijfspand.

• Ongediertebestrijding
Uw pand moet schoon zijn en vrij van ongedierte. Het geheel voorkomen van ongedierte in en rond uw gebouwen is niet altijd mogelijk. Indien dit toch voorkomt, verhelpt Eurest Services dit probleem op professionele wijze voor u.

• Afvalverwerking
Net als u, denkt Eurest Services aan het milieu. En voor het schoonhouden van uw bedrijfspand is afvalverwerking belangrijk. Wij kunnen u hierbij helpen. En daarbij denken wij aan het milieu: het afval proberen wij waar mogelijk te scheiden.

Het bewijs dat het kan!

Ondersteunen...

 • Receptieservice
 • Office Service Desk
 • Postkamer
 • Handymanservice

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Eurest Services, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Ondersteunende diensten

  Ondersteunende diensten

  Een breed pakket aan uiterst bel...

  Lees meer

 • Bedrijfscatering

  Bedrijfscatering

  Passie voor kwaliteitscatering w...

  Lees meer

 • Over ons

  Over ons

  Eurest Services is onderdeel van...

  Lees meer

 • Contact

  Contact

  Bezoekadres Laarderhoogtweg ...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 5643 700
E: info@eurest.nl

©2019 Eurest Services / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy