Logo

Vragen of meer informatie? Bel ons op 020 5643 700

Over ons

Over ons

Eurest Services is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. In Nederland verlenen bijna 5000 medewerkers deze food en support services aan bijna 900 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen.

Deze locaties zijn verspreid over heel Nederland. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest (food) en Eurest Services (support).

Eurest Services is een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare service, uitgekiende planning, één centrale contactpersoon voor alle diensten en een efficiënte administratie met niet meer dan één factuur.

Duurzaamheidsbeleid Compass Group Nederland

Onze gasten, opdrachtgevers, leveranciers en niet in de laatste plaats wijzelf staan steeds bewuster in het leven wat duurzaamheid en gezondheid betreft. Bovendien hebben wij als onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services, een verantwoordelijkheid naar de wereld om ons heen. Onze ambitie en verantwoordelijkheid zijn vertaald naar 5 pijlers. Via deze pijlers werken we aan een gezond en duurzaam leven van onze gasten, partners en medewerkers. Meer informatie vindt u in onze MVO brochure

Gedrags- en Ethische code Compass Group

Om alle werknemers te helpen begrijpen welke rol ze spelen bij het beschermen en opbouwen van onze reputatie, hebben we de Ethische Code van Compass Group ontwikkeld. In deze Ethische Code worden de heldere regels uiteengezet die we van al onze mensen verwachten met betrekking tot het omgaan met collega's en mensen van buiten het bedrijf, zoals klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere belanghebbenden.

Als wereldwijd marktleider in food- en support services, hebben we de hoogste normen opgesteld voor de kwaliteit van de service die we bieden en voor de manier waarop we ons bedrijf leiden. De Gedragscode zet uiteen hoe wij op een eerlijke manier zaken willen doen: door iedereen – klanten, collega’s, investeerders, leveranciers en onderaannemers, maar ook de gemeenschap als geheel – eerlijk, integer en respectvol te behandelen.

Daarnaast wordt de Code Verantwoord Ondernemen ook door Compass Group (Nederland) onderschreven.

LOGISTIEK__4_

Het bewijs dat het kan!

Aanvullen...

 • Exploitatie van de faciliteiten van uw organisatie
 • (buurt)Bibliotheek
 • Thema-avonden en welzijnsactiviteiten
 • Pluspakket

Lees meer

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Eurest Services, lees dan onze brochure.

Relevante onderwerpen Bekijk alles

 • Ondersteunende diensten

  Ondersteunende diensten

  Een breed pakket aan uiterst bel...

  Lees meer

 • Bedrijfscatering

  Bedrijfscatering

  Passie voor kwaliteitscatering w...

  Lees meer

 • Over ons

  Over ons

  Eurest Services is onderdeel van...

  Lees meer

 • Contact

  Contact

  Bezoekadres Laarderhoogtweg ...

  Lees meer

Contact

Wilt u kennismaken met onze gastvrije organisatie? U kunt ons vinden op het onderstaande adres:

Bezoekadres

Laarderhoogtweg 11, 1101DZ Amsterdam

Postadres

Postbus 22875, 1100DJ Amsterdam

T: 020 5643 700
E: info@eurest.nl

©2017 Eurest Services / Alle rechten voorbehouden / Algemene voorwaarden / Privacy Policy