Eurest Services
 

Duurzame dienstverlening

wie zijn wij

Voorbeeld afbeelding

Eurest Services


Live our promise

Duurzame dienstverlening | Eurest Services

Duurzame dienstverlening:
met elkaar, voor elkaar

Als ’s werelds grootste foodservice-bedrijf en facilitaire dienstverlener hebben wij de omvang, expertise en de mogelijkheden in huis om iets voor de wereld te betekenen. Elk van de 5,5 miljard maaltijden die wij elk jaar wereldwijd serveren, biedt ons de mogelijkheid om in elke schakel van de supply chain een duurzame dienstverlening te kunnen leveren. Zo verrijken we niet alleen onze planeet, maar tegelijkertijd het welzijn van onze mensen. Onze duurzame dienstverlening is gebaseerd op de volgende prioriteiten:

Milieu gamechangers

Microvezeltechniek
Bij alle facetten van onze duurzame dienstverlening wordt intensief gebruik gemaakt van de zogenaamde microvezeltechnologie. Hierdoor hoeven we minder water en schoonmaakmiddelen te gebruiken voor hetzelfde eindresultaat: een schone en veilige (werk)omgeving.

Ecologische schoonmaakproducten
De ecologische schoonmaakmiddelen die we in onze duurzame dienstverlening toepassen bevatten geen chemische stoffen, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn. Hierdoor zijn ze dus onschadelijk voor het milieu en tegelijkertijd veilig voor jou en je medewerkers.

Groene kantoorartikelen
Wist je dat er van ieder denkbaar kantoorartikel inmiddels wel een milieuvriendelijke of ecologische variant bestaat? Daarom werkt Eurest Services uitsluitend met milieuvriendelijke kantoorartikelen; gebaseerd op erkende internationale ISO-standaarden.

Suikerriet foodverpakkingen
Verpakkingen van suikerriet hebben nauwelijks impact op het milieu. Zo hoeven er geen bomen gekapt te worden en leveren de verpakkingen na verwerking nog waardevolle compost op. Op deze manier ontstaat een compleet gesloten circulaire kringloop.

Voedselverspilling minimaliseren
Een radicale verspillingsreductie creëren we door het verhogen van awareness met betrekking tot massale voedselverspilling en de promotie van duurzame catering.

Plant-forward meals
Wij werken met eerlijke producten en geven gehoor aan consumentvragen naar plant-based keuzes en vleesalternatieven. Duurzame dienstverlening en catering, met daarbij het welzijn van mens en milieu voorop, staan bij ons centraal.

Samen voor een betere wereld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De samenwerking met onze leveranciers, fabrikanten en logistieke verzorgers verloopt op zeer persoonlijke basis. Hierdoor weten we exact wat voor vlees we in de kuip hebben en kunnen we jou een duurzame dienstverlening garanderen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen we dat!

Verrijken van lokale gemeenschappen
We staan garant voor eerlijke werkomstandigheden en stimuleren de inkoop van lokale producten waardoor we minder kilometers hoeven af te leggen.

Samen sterk
We werken samen met verschillende Ngo’s (niet-gouvernementele organisaties), overheden en andere wereldwijde spelers. Zo monitoren we de food-gerelateerde impact op de maatschappij en het milieu en promoten we duurzame dienstverlening en catering.

Duurzame facility services | Eurest Services
Duurzame diensten | Eurest Services

Gezondheid & welzijn

Mentale gezondheid

De mentale gezondheid van je medewerkers staat voorop! Binnen onze duurzame dienstverlening bieden wij dan ook een bijzonder aanbod aan workshops en activiteiten rondom de thema's voeding, beweging en ontspanning en denken daarbij graag met je mee om het mentale welzijn van je medewerkers te stimuleren en hun successen te verhogen.

Betere voedingskeuze
Het actief promoten van duurzame catering en betere menukeuzes die naadloos aansluiten op jouw levensstijl en voorkeuren. Taste for yourself!

Total wellness
Door middel van ons 360-lifestyleprogramma reiken we de juiste handvaten aan om je levensstijl zo gezond mogelijk te maken.