Eurest Services
 

facilitair management

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Facility management | Eurest Services

Multiservicecontract

De diversiteit waarmee we onze facilitaire management diensten aanbieden prikkelt ons innovatieve vermogen. Want naast onze meest gebruikelijke services als catering- en schoonmaakdiensten verzorgt Eurest Services servicepakketten met een breed facilitair management aanbod. Van transportdiensten tot de productie van drukwerk, tuin- en landschapsonderhoud of evenementen. Op die manier zijn wij 24/7 bezig om jouw bedrijf zoveel mogelijk te ontlasten, zodat jij je kunt concentreren op je core business.

Geïntegreerd facilitair management

Geïntegreerd facilitair management voor een optimale Workplace Wellbeing. Dat staat bij Eurest Services altijd centraal! Ons dienstenpakket maakt van jouw organisatie een plek waar werknemers graag hun tijd doorbrengen en uitmuntende prestaties kunnen neerzetten. De inzichten van onze trendwatchers en voedingsexperts combineren we met uitgebreid onderzoek en worden door ons facilitair management team vertaald naar de behoeftes van jouw medewerkers. Op basis van onze kennis en jarenlange expertise creëren we een inspirerende werkomgeving die huidige én nieuwe getalenteerde medewerkers aantrekt en behoudt. Kortom, een oplossing op maat om de productiviteit te optimaliseren, innovatie te stimuleren en het welzijn van jouw medewerkers te maximaliseren.

 

 

Eurest Services levert de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw bedrijf.

Een kleine greep uit ons facilitair management aanbod:

Werkomgeving op maat

Een creatieve ruimte, een stille werkplek of een bijzondere ruimte om collega's te ontmoeten? Welke werkplek past het beste bij jouw werkzaamheden en ondersteunt het meest in het behalen van jouw doelen? Ons facilitair management team biedt haar expertise aan om in al je behoeften te voorzien. Een cappuccino to go van onze barista, vakbladen over jouw vakgebied, interactieve AV-middelen, wij begrijpen het!

Schoon en veilig

Een schone en veilige werkplek is een must voor iedere onderneming. Zowel binnen als buiten zijn wij voortdurend druk bezig met het schoonhouden van alle voorzieningen. En dankzij ons verantwoorde gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en microvezeltechnieken hanteren wij een zogenaamde circulaire schoonmaak. Op een verantwoorde manier altijd een schone, verzorgde en frisse werkplek, of je nu op kantoor werkt of in een ziekenhuis. Onze schoonmaakprofessionals staan dag en nacht voor je klaar. Leuk weetje: Wist je dat het facilitair management team van Eurest Services een speciaal toiletparfum met unieke frisse geur heeft ontwikkeld?

Ontspanning en wellness workshops

Eurest Services biedt een bijzonder aanbod aan workshops en activiteiten rondom de thema's voeding, beweging en ontspanning. Want na uren hard werken is het tijd voor een beetje ontspanning. En dat is belangrijk! Want ontspannen medewerkers presteren beter en blijven gemotiveerd. Bij Eurest Services staan de gezondheid en conditie van je werknemers altijd centraal.

•    Een rustmomentje in de bedrijfsbibliotheek? Check!
•    Een stevige work-out onder begeleiding van onze ervaren fitnessinstructeurs? Check!
•    Of juist een ontspannen yogasessie om helemaal zen te worden? Check!
•    Misschien wel een collegiaal potje tafelvoetbal met je collega’s? Check!
•    Of een uitdagende bootcamp om het weekend in te luiden? Check!

Welk soort ontspanning past bij jouw werknemers? Het facilitair management team van Eurest Services denkt graag met je mee, adviseert en ondersteunt en brengt jouw wensen in de praktijk!

 

Connecting people, connecting facility services.