Eurest Services
 

 

Facilitaire
dienst-
verlening

wie zijn wij

Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Facilitaire dienstverlening | Eurest Services

Jouw partner in facilitaire dienstverlening

Samen met Eurest, Famous Flavours en Xandrion vormt Eurest Services onderdeel van het toonaangevende Compass Group. Vier sterke labels onder één paraplu: Compass Group PLC. Moedermaatschappij Compass Group PLC is wereldwijd marktleider in bedrijfscatering, bedrijfshoreca en facilitaire dienstverlening. Samen met onze 500.000 medewerkers opereren wij in meer dan 50 landen. Onze organisatie ontwikkelt samen met jou en ons wereldwijde netwerk aan lokaal ondernemerschap originele en innovatieve oplossingen geheel op maat.

Nederland

Met bijna 5.000 ambitieuze medewerkers verleent Compass Group in heel Nederland (facilitaire) dienstverlening. Mensen, middelen en kennis worden uitgewisseld en flexibel ingezet bij alle onderdelen van Compass Group. Zo kunnen wij een zeer gevarieerd aanbod van producten en diensten aanbieden. Onze flexibiliteit, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid staan centraal bij alles wat we doen. 1.700 organisaties in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector gingen jou al voor!

Meest betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening

 

Facilitaire dienstverlening

Op 700 locaties verspreid over heel Nederland draagt Eurest Services maximaal bij aan Workplace Wellbeing. Als betrouwbare kennispartner op het gebied van geïntegreerde facilitaire dienstverlening halen wij voortdurend het beste uit jou en je medewerkers. Van aankomst tot vertrek staan wij garant voor een excellente dienstverlening. Wij leveren onze facilitaire diensten in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in horecagelegenheden, de gezondheidszorg, in (overheids)instellingen, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

Wist je dat....

Bij Eurest Services kijken we naar het totaalplaatje. Naast het bieden van uitstekende facilitaire dienstverlening gaan wij graag een stapje verder. Zo geven we de beleving van onze klanten graag een boost door middel van de juiste muziek. Muziek brengt mensen samen en afhankelijk van jouw doelstellingen stellen wij wisselende afspeellijsten samen om de productiviteit, creativiteit en samenwerking van jouw medewerkers en klanten optimaal te stimuleren.

Facilitaire diensten | Eurest Services