Eurest Services
 

Hospitality

wie zijn wij

Voorbeeld afbeelding

Eurest Services


Brighten up your day

Hospitality | Eurest Services

 

Hospitality met een big smile

Een vertrouwd gezicht met vriendelijke ontvangst is hét visitekaartje van elke onderneming. De gastvrijheid die onze ervaren medewerkers uitstralen, zorgen voor een welkome sfeer in iedere bedrijfscultuur. Naast het bieden van informatie, support en een uitstekende klantenservice, zorgen onze gastvrije receptiemedewerkers dat op ieder moment van de dag een lekker hapje en drankje klaarstaat waardoor er een prettig werkklimaat ontstaat om optimaal te kunnen presteren. Professioneel en servicegericht en met passie voor jouw bedrijf!

 

Wij scoren met hospitality DNA!

Hospitality omvat zoveel meer dan alleen een warm onthaal en excellente service. Onze gepassioneerde professionals leven zich voortdurend in en geven je gasten, klanten en medewerkers als extra dimensie de juiste ‘feeling’ en overtreffen daarmee ieders verwachtingen. Bij ons voelt iedereen zich welkom!

Of je nu op zoek bent naar een vriendelijke klantenontvangst, professionele receptiediensten of een uitgebreider dienstverleningspakket, Eurest Services levert maatwerk en biedt jou de complete beleving. Beleef onze hospitality stories!

 

Hospitality is niet meer weg te denken in ieder bedrijf, groot of klein.

 

 

Waarom Eurest Services?

•    Workplace Wellbeing: Excellente hospitality services waarbij Workplace Wellbeing centraal staat.
•    Safety first! Eurest Services leeft strenge kwaliteitseisen na en is koploper als het gaat om het creëren en in stand houden van een veilige werkomgeving. Door onze diensten naadloos te laten aansluiten op jouw kernwaarden houden we risico’s beperkt.
•    Oprecht en persoonlijk: Onze multidisciplinaire professionals ontvangen jou elke dag op een oprechte en persoonlijke manier.
•    Gepersonaliseerde concepten: Geurbeleving, de juiste playlists op de werkvloer of een gevarieerde healthy foodbar; slechts een kleine greep uit onze unieke concepten waarbij al jouw zintuigen worden geprikkeld.
•    Vooruitstrevend: We maken gebruik van de meest innovatieve materialen en middelen, waardoor onze dienstverlening niet alleen efficiënt, maar tevens aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.
•    100% continuïteit garantie: Eurest Services waarborgt de continuïteit van jouw bedrijfsvoering, 24/7, 365 dagen per jaar.

Ons doel is om iedereen een topdag te bezorgen, elke dag opnieuw!

Hospitality services | Eurest Services