Eurest Services
 

live our promise

wie zijn wij

making it easy


ownership

Op elk moment van de dag de juiste informatie tot je beschikking hebben die je helpt de keuze te maken die bij jou past. Kiezen wat je nodig hebt en wanneer het jou uitkomt? Dankzij onze applicaties kan dat overal en op elk moment van de dag. Zo geniet je van maximale flexibiliteit en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is.

Infomeren
Hoe ziet jouw dag eruit? En welke dienstverlening van Eurest Services ondersteunt jou het beste in het behalen van jouw doelen? Wij geven je alle informatie die jij kunt gebruiken om jouw dag optimaal te plannen. Bovendien bieden wij je de ruimte om op jouw moment gebruik te maken van onze dienstverlening. Vind ons online platform of ontmoet ons zodat we onze kennis en ervaring met je kunnen delen tijdens creatieve workshops.

Gemak
Jij hebt de regie over jouw persoonlijke workplace wellbeing. Wij bieden je allerlei vormen van communicatie om op jouw manier met ons in contact te komen. Vind jij je weg het liefst in de digitale wereld of bel je graag met onze gastvrije receptionist? Je kunt 24 uur per dag met ons in contact treden en ons laten weten waar jij behoefte aan hebt.
Wij staan graag voor je klaar!

 

Controle
Maak de keuze die het beste bij je past. Wij zijn de specialist in facilitaire dienstverlening en geven je alle ruimte om producten en diensten te kiezen die het beste bij je behoefte passen.
Wij maken gebruik van relevante data om je altijd een stapje voor te zijn en jouw vraag van morgen vandaag te beantwoorden.

Op zoek naar een gezonde lifestyle? In samenwerking met onze experts en in lijn met de laatste trends, bieden we je de juisten handvatten. Zo weet je welke producten het beste bij je behoeften passen. De juiste combinatie van producten en services zorgt voor de perfecte mix om je fit te houden, je weerstand te verhogen en je de juiste hoeveelheid energie te geven voor sterke prestaties.

Reinigingsrobot

Onze nieuwe intelligente reinigingsrobot is ontworpen rondom eenvoud en veelzijdig gebruik. Hij kan autonoom werken, maar ook handmatig bediend worden. Economisch en betrouwbaar op zowel grote als kleine oppervlakken.