Eurest Services
 

live our promise

wie zijn wij

More than just


a workplace

‘Workplace wellbeing’. Daar draait het om. We willen van jouw organisatie een plaats maken waar werknemers graag zijn en uitmuntende prestaties kunnen neerzetten. Inzichten van trendwatchers en voedingsexperts combineren we met onderzoeken en vertalen wij naar de behoeftes van jouw medewerkers. Op basis van die kennis en onze jarenlange expertise, creëren we een inspirerende werkomgeving die huidige én nieuwe, getalenteerde medewerkers aantrekt en behoudt. Kortom, we reiken je oplossingen aan om de productiviteit te optimaliseren, innovatie te stimuleren en het welzijn van jouw medewerkers te maximaliseren. Eurest Services levert de essentiële ingrediënten voor het succes van je bedrijf.

Jouw medewerkers
Multifunctionele ruimtes, die de hele dag toegankelijk zijn, nodigen uit tot samenkomen. Ze brengen jouw medewerkers dichter bij elkaar en ontluiken nieuwe samenwerkingen. Elkaar beter leren kennen, brainstormen of een moment van ontspanning. Kortom, inspirerende plekken waar creatieve ideeën ontstaan.

 

De organisatie
Met leuke evenementen en workshops brengen we collega’s samen. Informele momenten die de teamspirit stimuleren en de basis leggen voor waardevolle relaties op lange termijn.

Ons team
Gepassioneerde medewerkers zijn de trots van ons bedrijf. Alles wat ze doen, doen ze met plezier en passie voor hun vak. Ze zijn gedreven om door opleiding en persoonlijke ontwikkeling voortdurend het beste uit zichzelf en de ander te halen. Als werkgever zetten we ons in om kansen te creëren voor mensen die dat nodig hebben.

Wellness workshops

Wij bieden een bijzonder aanbod aan workshops en activiteiten rondom de thema's voeding, beweging en ontspanning.