Eurest Services
 

multi-service supplier

wie zijn wij

Voorbeeld afbeelding

Eurest Services


brighten up your day

multi-service supplier | Eurest Services

 

Multi-service supplier
van de toekomst

Het fundament van onze dienstverlening is ondersteuning voor jou en je medewerkers, klanten en gasten in alle facetten waarbij onze teams je elke dag weer op een vriendelijke en persoonlijke manier ontvangen. Start jij je dag met een heerlijke cappuccino in onze coffeebar of begin je liever met een ontspannen yogasessie? Onze op maat gemaakte multi-service-pakketten sluiten niet alleen naadloos aan op jouw bedrijfsprocessen, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je goede werknemers aantrekt en behoudt. Met ons als multi-service supplier ben je elke werkdag een zorgeloze ervaring rijker.

Safety first!

Als multi-service supplier leeft Eurest Services dagelijks strenge kwaliteitseisen na. Wij lopen voorop als het gaat om het creëren en in stand houden van een veilige werkomgeving. Vanzelfsprekend zijn al onze diensten daarom gericht op duurzaamheid, respect voor het milieu, circulariteit en workplace wellbeing.

Multi-service supplier excelleert in service & maatwerk

Onze facilitaire managers dragen zorg voor een multi-service-dienstverlening op jouw locatie en halen het beste uit onze professionele teams naar voren.

Sharing is caring

Binnen onze creatieve initiatieven krijgen medewerkers de tijd, gelegenheid en ruimte om in geheel eigen stijl en op ongedwongen wijze best practices te delen, waardoor nieuwe samenwerkingen met collega’s worden gestimuleerd.

Excellente service in alle facetten is essentieel voor succes.”

 

 

Elke werkdag een zorgeloze ervaring rijker…

 

Multi-service supplier,
single misssion

Wij zijn ervan overtuigd dat excellente service van gastvrije professionals en een maatwerk-benadering gevoed door relevante data, bijdraagt aan het behalen van organisatiedoelen. Vandaar dat we als multi-service supplier graag kansen creëren om talenten van medewerkers te benutten en medewerkers de ruimte te bieden zichzelf te ontplooien. In multifunctionele ruimtes organiseren we kennisplatforms, evenementen en workshops. Dankzij het creëren van deze kansen ontstaan langdurig waardevolle relaties, waarbij werknemers alle vrijheid krijgen om kennis en inspiratie te delen en samen het beste uit zichzelf te halen.

Beleef onze multi-service experience

Geurbeleving, de juiste muziek op de werkvloer of een healthy foodbar… Prikkel je zintuigen met onze aantrekkelijke concepten, waarbij onze multi-service teams keer op keer zorgen voor een bijzondere beleving. Haal het beste uit je werkdag met Eurest Services!