Eurest Services
 

live our promise

wie zijn wij

Stories


Groenbeleving op ons hoofdkantoor

In februari is ons hoofdkantoor voorzien van 50 prachtige refurbished plantenbakken met bijzondere planten van Ambius. De plantenbakken zijn eerder op een andere locatie verzorgd en onderhouden door onze partner en hebben aldaar plaatsgemaakt voor definitieve plantenbakken.
Per jaar wordt er 75 liter water per plantenbak per jaar via Made Blue gedoneerd. Hiermee wordt net zoveel drinkwater beschikbaar gemaakt als wat wordt gebruikt om de planten te bewateren.
Onze partner verzorgt en onderhoudt de planten met vakmensen om voor lange tijd te kunnen genieten van mooie verzorgde planten.

 

Hospitality Room

Onze showcase, de Hospitality Room, wordt volop gebruikt. Ter ere van de lancering van onze nieuwe strategie hebben wij een vergaderruimte op ons Servicekantoor verbouwd tot Hospitality Room. De plek waar al onze bijzondere nieuwe diensten en producten een podium krijgen en Workplace Wellbeing leeft!

 

Floyd is derde geworden op de Horecava!

Floyd Meulenbeld is werkzaam op locatie AkzoNobel in Amsterdam. Tijdens de Horecava deed hij mee met het recept de Zilte Zee Salade aan de Lekkerste Maaltijdsalade wedstrijd en is daarmee derde geworden. De salade bestaat uit verschillende zilte elementen zoals zeekraal, Hollandse garnalen, Amsterdamse uien en augurk wat gecombineerd wordt met de frisheid van doperwten en Hollandse opperdoezen en het pittige van radijs. De salade is op smaak gemaakt met een huisgemaakte ravigotesaus.

 

Verlengde contracten

Onze klanten zijn tevreden en verlengen de samenwerking met Eurest Services.

Recentelijk vierden wij onder andere de volgende successen:

•    CTAC verlengt de samenwerking met Eurest Services met 5 jaar.

•    Leaseplan Nederland verlengd samenwerking met Eurest Services en breidt de dienstverlening met Eurest Services verder uit voor alle occasionstores in NL.

 

Eurest speelt grote rol in ‘groener’ eetpatroon van gast

Eurest heeft duurzamere gerechten ontwikkeld. De nieuwe recepten zijn gezonder, verlagen zowel voedselverspilling als vleesconsumptie en hebben een kleinere impact op het milieu. Dat is aangetoond in vier wetenschappelijke onderzoeken, bij negen horecagelegenheden, door Wageningen Economic Research, het Louis Bolk Instituut en adviesbureau Greendish.

Team Benelux winnaar van de Compass Culinary Cup 2018!

Op vrijdag 23 november vond de eerste editie plaats van de Compass Culinary Cup Continental Europe. Acht teams gingen met elkaar de strijd aan in het beroemde ‘Ecole Jean Drouant’ in Parijs. Ze werden beoordeeld door een strenge vakjury bestaande uit: geprezen Libanese chef Joe Barza, HR Director Continental Europe, Karen Hoyndorf en Finance Director Continental Europe Paul Baker.