Eurest Services
 

Live
our
promise

wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij


live our promise

Over ons

Bijdragen aan workplace wellbeing. Dat is ons doel.
Wij dragen bij aan maximale ‘Workplace wellbeing’ door een betrouwbare kennispartner te zijn op het gebied van geïntegreerde facilitaire dienstverlening.

Van elk moment tijdens een werkdag maken wij  een waardevolle belevenis. Het is onze kracht om jou te helpen bij het stimuleren van de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van je medewerkers in combinatie met het verbeteren van de organisatiecultuur. Samen met jou versterken we zo het gevoel van welbevinden binnen jouw organisatie.

De werkomgeving voldoet optimaal aan de verwachtingen van jouw medewerkers, doordat wij zorgen voor schone ruimtes voorzien van alle diensten die jij op dat moment wilt gebruiken. Wij bieden onze dienstverlening aan in multifunctionele ruimtes waar de medewerker graag samenkomt om te werken en te ontspannen.

Wij doen wat wij beloven. Nooit minder, altijd meer, doordat jouw vraag van morgen vandaag door ons wordt beantwoord.

 

Onze organisatie

Wij dragen bij aan workplace wellbeing op 700 locaties verspreid over heel Nederland. Bijna 4500 medewerkers staan samen garant voor een excellente dienstverlening. Wij leveren onze diensten in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in horecagelegenheden, gezondheidszorg, in (overheids)instellingen, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Vier sterke labels onder de paraplu van onze moedermaatschappij Compass Group PLC.

Compass Group PLC is wereldwijd marktleider in food & support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt onze organisatie originele en innovatieve oplossingen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap.

muziek beleving

Wij beïnvloeden de beleving van onze pandbewoners met behulp van muziek. De toepassing van wisselende afspeellijsten, passend bij de doelstellingen van onze opdrachtgevers, stimuleren productiviteit, creativiteit en samenwerking.

Thanks